نقش بیزینس کوچینگ در کسب و کار

نقش بیزینس کوچینگ در کسب و کار
از راه های پیشرفت در کسب و کار داشتن تجربه و دانش همراه با مهارت می باشد. آیا شما هم در کسب و کار خود دچار سردرگمی شده اید و نمی توانید تصمیم قاطع و سودآوری بگیرید؟ شاید شما هم با شنیدن نام بیزینس کوچینگ یا مدیر کسب و کار در ذهنتان برگزاری جلسات کنفرانسی سرد و کسل کننده تداعی شود، اما اینطور نیست! اگر شما برای رشد و توسعه کسب و کار خود دنبال راه حل هستید ما به شما بیزینس کوچینگ را توصیه می کنیم.
بیزینس کوچینگ یکی از رایج ترین و پر کاربرد ترین نوع کوچینگ بوده که برای هدایت و راهنمایی مدیران و صاحبان تجارت های بزرگ و کوچک به سمت رشد و توسعه بیشتر مناسب است. اما کوچینگ کسب و کار چیست و چگونه می توان به رشد و ارتقا حرفه شما کمک نماید؟ برای پاسخ به این سوال تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
تاریخچه بیزینس کوچینگ
در دهه 70 میلادی، تیموتی گالوی نویسنده آمریکایی مجموعه ای از کتاب ها را به نام سری درونی (Inner Series) منتشر نمود. گالوی در این کتابها مجموعه ای از ایده های جدید در مورد کوچینگ یا همان مربیگری و دستیابی به موفقیت همه جانبه در ورزش هایی مثل اسکی، تنیس و دیگر حرفه ها مانند موسیقی را مطرح نمود که به قدرت درونی و نظم و انضباط فردی نیاز داشت.
وی با شناسایی و بررسی ورزشکاران تنیس متوجه شد که این بازیکنان با توجه به تمرکز بیشتر بر روی بازی خود توانسته اند پیشرفتی سریع داشته باشند. ایده گالوی در آمریکا با استقبال بی نظیری رو به رو شد که بسیاری از افراد غیر ورزشکار نیز از آن برای رشد حرفه خود بهره گرفتند. سال ها بعد متفکران زیادی نظیر ورنر ارهارد و توماس لئونارد به گسترش ایده های گالوی در زندگی و کسب و کار پرداختند. با این حال “جان ویتمور” بود که تا حد زیادی از آموزه های تیموتی گالوی در بیزینس کوچینگ استفاده نمود.
چرا بیزینس کوچینگ؟
در دنیای امروز استفاده از ابزار قدرتمندی مانند بیزینس کوچینگ به شما به عنوان یک کار آفرینی که تازه وارد دنیای کار شده اید و نمی دانید در قدم بعدی چه کاری انجام دهید و یا یک تاجر که در تلاش برای رشد و توسعه کسب و کارتان هستید می تواند کمک شایانی داشته باشد.
برای راه اندازی و شکوفا نمودن یک کسب و کار به تنهایی نمی توانید تمامی کارها را به صورت انفرادی انجام بدهید. کارهایی از جمله جذب مشتری، اداره روند کاری، برنامه ریزی های مالی و راهبردهای توسعه محصول شما را از رسیدن به اهدافتان باز می دارند. درخواست کمک از یک کوچ (مربی) حرفه ای و توانمند به شما کمک خواهد کرد، تا به درکی عمیق تر از توانمندی ها و نقاط قابل بهبود خود دست بیابید، و نسبت به اهداف شخصی و کسب و کارتان آگاهی و بصیرت بیشتری کسب نمایید.
تا به حال به این فکر افتاده اید که برای رشد و توسعه کسب و کارتان به یک بیزینس کوچ نیاز دارید؟
چرا بیزینس کوچینگ؟
فرقی ندارد که صاحب کسب و کاری باشید که مشکلات زیادی دارد یا یک کسب و کار موفق که قرار است از این هم موفق تر شود، مهم نیست که کارتان را تازه شروع کرده اید یا در میانه راه هستید و چندان هم بی تجربه نیستید، یک شرکت کوچک و نوپا دارید یا یک برند بزرگ و خوش آوازه، بیزینس کوچینگ به رشد و ارتقای روز افزون کسب و کار شما کمک خواهد می کند.
اریک اشمیت مدیرعامل سابق گوگل می گوید؛ استخدام بیزینس کوچ بهترین تصمیم حرفه ای من است، البته اعتراف می کنم که کار دشوار و چالش برانگیزی بود چراکه به عنوان مدیرعامل یک شرکت موفق که روز به روز در حال پیشرفت و بزرگتر شدن بود، نیازی به یک بیزینس کوچ نمی دیدم تا این که یکی از اعضای هیئت مدیره مرا متقاعد کرد و در نهایت از نتیجه شگفت انگیز کوچینگ کسب و کار مرا شگفت زده نمود.
کوچینگ کسب و کار چه مزایایی دارد؟
اکثر افراد فکر می کنند هر گاه به یک مشکل برخوردند باید از یک بیزینس کوچینگ کمک بگیرند. درحالیکه حتی اگر شما دارای کسب و کار موفق هستید، برای رشد و توسعه بیشتر به یک فرد حرفهای در این زمینه نیاز دارید. یکی دیگر از مزیت های بیزینس کوچینگ این است که باعث خواهد شد فعالیت های بهتر، مؤثر تر و هوشمندانه عایدتان گردد، چراکه شما به صورت دقیق اهداف خود را مشخص کرده اید. در واقع مربی کسب و کار برایتان مشخص خواهد کرد که چه می خواهید، چه می توانید بخواهید و چه باید بخواهید. بنابراین این بیزینس کوچینگ است که ایده ها و مسائل مهم را از داخل قلب صاحبان کسب و کار بیرون میکشد. از دیگر مزیت های بیزینس کوچینگ این است که شما انرژی پایداری داشته باشید و از درجا زدن بپرهیزید. به لطف مربی کسب و کار دغدغه های کمتری خواهید داشت، لذا وقت آزاد بیشتری نصیب شما شده و مسلماً خوشحالتر خواهید شد.
با وجود این مزیت ها اگر می خواهید بدانید دقیقا مفهوم بیزینس کوچینگ چیست؟ در یک جمله باید بگوییم: بیزینس کوچینگ یعنی آنکه شما در کنارتان یک شریک مورد اعتماد دارید و در همه حال از او مشورت و کمک بگیرید.
نتیجه گیری
در دنیای امروز یکی از راه های موفقیت و کسب سود بیشتر، کمک گرفتن از بیزینس کوچینگ به عنوان یک راهنما است. در واقع بیزینس کوچینگ فرآیندی است که به شما کمک میکند تا از نقطه ای که در آن قرار دارید به راحت ترین روش ممکن به نقطه هدف خود برسید. در این راه برای داشتن تصمیمات بهینه و استفاده از راه حل های مناسب بهتر است از یک کوچ حرفه ای بهره ببرید
دیدگاهتان را بنویسید